Inici

Agenda

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Tauler d'anuncis

Actualment no hi ha anuncis

Notícies

Després de la gran assistència de públic en els tres concerts, ja es pot dir que el cicle de música barroca a Sant Martí és una activitat consolidada en el nostre municipi.

Si l'any passat no s'hagués hagut de suspendre el cicle per les restriccions de la pandèmia, aquesta hauria estat la 6a edició. Des de la segona edició es manté el format de tres concerts en un cap de setmana. Un per dia, divendres, dissabte i diumenge.
S'ha passat d'una mitjana de 30 entrades per concert de les primeres edicions a les entrades esgotades d'aquesta última.

El Consorci d'Osona de Serveis Social ha obert la convocatòria d'ajuts d'activitats esportives extraescolars 2021-2022:

Lloc de presentació de les sol·licituds:

Havent passat les festes majors de L'Esquirol i Cantonigròs, estem molt contents d'haver-les pogut celebrar amb certa normalitat. Volem agrair a tots els veïns i veïnes que ho han fet possible i, molt especialment, a les comissions de festes de L'Esquirol i Cantonigròs pel seu gran esforç per aconseguir dur a terme totes les activitats de les festes majors adaptant-les al context tan complicat per les restriccions sanitàries. Moltíssimes gràcies a tots i a totes i visca la Festa Major.

3, 4 i 5 de setembre, cap de setmana de música barroca a Sant Martí Sescorts.

Després d'un any de descans forçat per les mesures anti-Covid, torna el cap de setmana de música barroca a l'església romànica de Sant Martí Serscorts. Seguint les normatives sanitàries vigents, l'aforament s'ha hagut de reduir a 75 localitats. Per facilitar l'adquisició d'entrades anticipades s'han obert dos punts de venda.

A causa de l'activació de l'estat d'alerta de risc d'incendis forestals, se suspendrà el castell de focs previst pel dia 17 d'agost, el qual que estava emmarcat dins els actes de la Festa Major de l'Esquirol. Lamentem el fet de no poder gaudir, com cada any, d'aquesta tradicional exhibició pirotècnica i esperem que l'any que ve es pugui reprendre amb tota normalitat. Tanmateix, el correfoc es mantindrà tal com estava previst.