XIII Mercat dels Tastets de la Terra i les Trompetes

L'Esquirol i Cantonigròs

dissabte, 25 abril, 2020 - 10:00

El Mercat dels Tastets de la Terra i les Trompetes és un conjunt d’activitats orientades a l’experiència del tast a través de diferents sentits. El plaer del sabor, el plaer del so i el plaer de mirar.

L'activitat central es concentrarà el diumenge 26 d’abril a l'Esquirol però hi haurà activitats, com Les Jornades Florides, el dissabte 25 a Cantonigròs.

L’eix vertebrador de l’esdeveniment és el mercat de productes agroalimentaris i artesans del Collsacabra oferts pels comerços locals que organitza el CAC i l’Ajuntament de L’Esquirol.

Un mercat acollidor per degustar tranquil·lament els productes del mercat mentre s’hi escolta les actuacions del festival de combos que organitza l’Escola de Música Municipal El Faristol. Així, mentre degustem diferents i variades menges, també podrem tastar diferents estils musicals en els dos escenaris que hi hauran instal·lats al mercat.

Per poder experimentar un autèntic maridatge gastromusical, les actuacions, que començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins a les 7 de la tarda, coincidiran a l'hora del vermut i a l'hora del tast de gintònics i mojitos d’havent dinat. Per reblar l’experiència sensorial hi haurà la Jornada florida amb mercat de flors per donar el toc de color a l’ambient.

També hi haurà la 5a trobada de burros del Collsacabra. Podrem veure aquests animals que havien tingut tanta importància en les feines del camp i que han anat caient en l’oblit. També, i ja des del dissabte, es podrà visitar una mostra d’eines antigues de pagès i construcció de pallers, gentilesa del Gremi de Sant Antoni de l’Esquirol.

Pels més àgils i valents, hi haurà el concurs cronometrat de pujar al campanar i per jugar tota la família hi haurà la instal·lació de jocs i un inflable.

La festa acabarà amb l’actuació del músic Bernat Riera i Cia.

Organitza: Cabrerès Assossiació de Comerciants, Escola Municipal de Música El Faristol i Ajuntament de L'Esquirol