Inici

Agenda

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Espai Activa't: Taller de teatre
divendres, 31 març, 2017 - 16:30
Club de lectura Cantoni: Senyoria
dissabte, 1 abril, 2017 - 17:00
Setmana de la Música al Carrer
dilluns, 3 abril, 2017 - 17:00
2n campionat de pàdel
dilluns, 3 abril, 2017 - 19:00

Tauler d'anuncis

Notícies

Ja estan obertes les inscripcions per a participar a la 7na edició del Tram a Tram de l'Esquirol. Una sortida de cotxes clàssics i mítics esportius fins a l'any 92 (en cas de cotxes mítics més moderns, contacteu amb l'organització), en la que es recórrer diferents trams de l'Antic Mundial de Ral·lis. Seguint les indicacions d'un roadbook farem uns 200 kms, repartits en dues etapes. La seu de la trobada serà el poble de l'Esquirol (Osona).
Vist l'èxit de les edicions anteriors, repetirem el Tram Espectacle al Circuit d'Osona!!!

S'ha aprovat l'expedient administratiu per a la contractació de l’explotació del servei de bar de la piscina municipal i pavelló poliesportiu municipal de l’Esquirol. Per aquest motiu s'anuncia la convocatòria de la licitació que es podrà consultar en els documents adjunts.

El Raid dels Ausetans consisteix en un conjunt d’activitats destinades a joves d’edats compreses entre els 13 i els 29 anys. Les activitats promouen diferents valors com la cohesió social, la integració, el respecte a les persones, el respecte al medi i als col·lectius que l’habiten. Aquests i molts d’altres valors es transmeten mitjançant un gran conjunt d’activitats: socials, esportives, d’aventura, culturals, d’oci… Totes elles es desenvolupen seguint un format de raid per puntuacions, com un torneig, amb dues categories diferenciades: la de majors d’edat i la de menors.

El pròxim 8 d'abril i dins la programació de la festa de primavera de l'esquirol, es tornaran a celebrar les mítiques olimpíades pageses. Els organitzadors de l'esdeveniment, l'Esquirol de Festa, pensen que millor que les proves d'aquestes singulars olimpíades rústiques siguin sorpresa. De tota manera avancen que les proves seran per a parelles (no importa el gènere), que es farà tot a la Plaça Nova i que seran activitats relacionades amb la pagesia perquè els participants treguin el pagès que porten dins.

Quatre alumnes de l'Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter iniciaran avui les pràctiques de l'assignatura trimestral Servei Comunitari. En total realitzaran 10 hores de pràctiques fora del centre educatiu.

Després de la valoració positiva que va tenir aquesta iniciativa l'any passat i per la bona experiència que van tenir els dos alumnes que van realitzar aquestes pràctiques a l'Ajuntament de l'Esquirol, enguany l'Institut ha volgut repetir l'activitat amb 4 nous alumnes que fan aquesta assignatura i que són de l'Esquirol.